Bröllopshemsida &
Matchande kort

Skapa er egen bröllopshemsida - bjud in gästerna med kort i samma design!

Skapa konto Demosida

Varför en bröllopshemsida?

För allt ni vill berätta och allt era gäster behöver veta.

Ett bröllop är ofta mer än en vigsel och en fest. Det kan vara aktiviteter både före och efter bröllopsdagen där gästerna behöver mer information än vad som får plats på inbjudningskortet. Med en egen hemsida gör ni det enkelt för gästerna och er själva.

På hemsidan får gästerna all information de behöver. Hur hittar jag till vigseln? Är barn välkomna? Vad önskar sig bröllopsparet i present?

Med en O.S.A. sida får ni själva svaren ni behöver. Hur många kan komma? Vilka gäster har allergier? Ni får dessutom namnen rättstavade till bordsplaceringen!

Skapa konto Demosida

Enkelt & Roligt

Sidan är lätt att skapa! Välj bland många designer.

Bröllopshemsidan är enkel att skapa! Välj bland våra designer och bröllopsdomäner. Gör hemsidan personlig med bilder och dela med er av berättelsen om frieriet eller hur ni träffades. Har ni släkt och vänner i olika delar av världen kan hemsidan göras på flera språk.

Alla funktioner är skapade för bröllop. Med en OSA-sida kan gästerna anmäla sig direkt på hemsidan, svaren kan sedan laddas ner till en lista att t.ex. använda till bordsplacering. Med en bokningsbar önskelista får ni de presenter ni önskar er och undviker dubbletter.

Med våra matchande kort och trycksaker skapar ni en fin helhetskänsla till bröllopet!

Inspireras av vår demosida

Det finns så många snygga designer att välja mellan, och önskelistan och O.S.A-funktionen har underlättat något enormt!

Prova på

Gratis i 14 dagar

Prova på i 14 dagar utan kostnad. Välj er egen webbadress bland våra bröllopsdomäner. Prova olika designer eller gör era egna personliga ändringar av designen. Lägg till extra språk. Efter 14 dagar får ni välja vilken typ av prenumeration som passar er bäst.

Se våra priser Skapa konto Demosida

Anpassat för bröllop

Sidmallar anpassade för bröllop

Tack vare våra sidmallar anpassade för bröllop är det enkelt att komma igång. Behöver ni ett O.S.A-formulär, en önskelista, ett formulär för låtönskningar eller en blogg? Välj det som passar er.

Så går det till Demosida

Matchande trycksaker

Inbjudningskort och andra trycksaker till bröllopet.

Hos Min Bröllopssajt får ni allt på ett ställe, både hemsida och matchande kort av olika slag.

Visst är det roligt att få ett Save the date kort i brevlådan eller en inbjudan till bröllop. Ett fint kort får stå framme som en påminnelse om något roligt att se fram emot speciellt när det gäller något så trevligt som bröllop. Men det finns även andra trycksaker som bidrar till en fin inramning till bröllopet och förenklar för gästerna.

Låt korten och trycksakerna matcha er hemsida eller tvärtom.

Läs mer

Instagram

Följ oss på Instagram för att ta del av inspiration, tips och roliga tävlingar!

Följ oss på Instagram

Bloggen

I bloggen delar vi med oss av tips och idéer till er bröllopshemsida, roliga tävlingar och en massa inspiration!

Till bloggen

Instagram Facebook