Annonsera på Min Bröllopssajt

Tusentals par har berättat om sin kärlek och sitt bröllop på hemsidor hos oss. Den nya versionen av Min Bröllopssajt innehåller många nya och efterfrågade funktioner. Vår ambition är att vara Nordens, inte bara Sveriges, bästa bröllopssajt för skapandet av hemsidor anpassade till bröllop.

Banner

En bröllopshemsida består av ett valfritt antal sidor upp till 16 sidor. Längst ner på bröllopsparens sidor visas en bannerannons som väljs slumpvis en gång per sida. Platsen delas med upp till 10 annonsörer.

Bröllopsparens hemsida besöks av släkt och vänner och dem som hittar hemsidan via sökmotorer. Besökarna utgör en stor och spridd målgrupp i alla åldrar beroende på bröllopsparens bekantskapskrets. Antal sidvisningar per hemsida är i snitt 5 per besök.

Introduktionspriser

1 månad: 5 000 kr
2 månader: 8 000 kr
3 månader: 10 000 kr

Se exempel på demo-bas.minbrollopssajt.se

Inspiration

I bildgalleriet kan bröllopspar hämta inspiration inför bröllopet. Filtreringen gör det enkelt att hitta både lokala och rikstäckande leverantörer. Genom att klicka på en valfri bild kan besökaren komma vidare till företagets profil med företagspresentation, kontaktinfo och se företagets alla bilder.

Företag har möjlighet att visa 1-9 bilder. Bilderna visas slumpvis och kan bytas ut när som helst under perioden. I administrationen kan företaget se antal sidvisningar och besök på sin profilsida.

Priser

1-9 bilder i 3 månader: 2400 kr
1-9 bilder i 6 månader: 3600 kr
1-9 bilder i 12 månader: 4800 kr

Se exempel på minbrollopssajt.se/sv/inspiration/profil/cake-me-happy

Instagram Facebook