Så går det till

Det är enkelt och kostnadsfritt att skapa konto. Det svåraste är kanske att välja design och bröllopsdomän, men skulle ni ändra er kan ni enkelt byta till någon annan tills ni hittat er favorit. Sedan är det bara att fylla er hemsida med innehåll.

Låt sedan era inbjudningskort, bordsplaceringskort, festprogram och tackkort matcha er hemsida. - Enkelt, Snyggt & Personligt!

Kommunicera med era gäster

Varför en bröllopshemsida?

Ett bröllop är ofta mer än en vigsel och en fest. Det kan vara aktiviteter både före och efter bröllopsdagen där gästerna behöver mer information än vad som får plats på inbjudningskortet. Med en egen bröllopshemsida gör ni det enkelt för gästerna och er själva.

Era vänner kommer att vilja läsa allt om er och den stora dagen!

Skapa konto Demosida

Anpassat för bröllop

Smarta funktioner som samlar allt på ett ställe

Alla funktioner är skapade för bröllop. Med en OSA-sida kan gästerna anmäla sig direkt på hemsidan, svaren kan sedan laddas ner till en lista att t.ex. använda till bordsplacering. Med en bokningsbar önskelista får ni de presenter ni önskar er och undviker dubbletter.

Det är ett bra formulär för gäster att fylla i all information, från att man kommer, till om man har någon allergi.
- Emma Å

Smidig kommunikation

Bekvämt för era gäster och ni får tid över till annat

På hemsidan kan ni berätta om allt som era gäster behöver veta. Det gör att ni får tid över till det ni verkligen behöver göra inför bröllopet istället för att hamna i långa telefonsamtal. Var ska långväga gäster bo? Hur kommer jag i kontakt med Toastparet? Hur hittar jag till vigseln?

Ett praktiskt sätt att kunna delge information även efter att inbjudan skickats ut.
- Erik P

Enkelt & Roligt

Enkelt utan förkunskaper, roligt och personligt!

Sidan är lätt att skapa! Välj bland många designer och bröllopsdomäner. Gör hemsidan personlig med bilder och berättelser. Alla har sannolikt inte hört hur ni träffades. Var det kärlek vid första ögonkastet? Hur gick frieriet till? Hemsidan kan göras med språkval för släkt och vänner i andra delar av världen som vill vara med och dela er glädje inför bröllopet. Vill ni att endast era bröllopsgäster ska se hemsidan lägger ni till ett lösenordsskydd.

Så här går det till

1. Välj er egen webbadress

Välj någon av våra bröllopsdomäner, eller köp ett eget och koppla till hemsidan. Vi har .se, .nu, .com, .dk och .fi domäner anpassade till bröllop, t.ex. skagiftasig.se, weddinginsweden.com och saganomringarna.se.

2. Välj er favorit bland våra designer

Välj bland ett stort antal designer med olika bakgrundsbilder, färgval och layouter. Våra designer finns med liggande meny, stående meny och onepage-layout. Alla designer är anpassade för datorer, surfplattor och mobiltelefoner.

3. Fyll hemsidan med innehåll

Våra färdiga sidmallar gör det enkelt att skapa er hemsida och kräver inga förkunskaper. Alla sidor är valfria. Välj sidmall och fyll med egna texter och bilder. Med önskelistan som går att boka av undviker ni att få 2 brödrostar och med en OSA-sida får ni alla svar samlade på ett ställe.

4. Bjud in bröllopsgästerna

Länken till hemsidan skriver ni ut på inbjudningskorten eller delar med er på valfritt sätt. På våra trycksaker kan ni dessutom skapa en QR-kod som gästerna kan skanna för att ta sig till hemsidan!

Talar era gäster olika språk?

Det är enkelt att göra hemsidan med språkval.

När ni skapar er hemsida får ni välja vilket språk er hemsida ska ha. Ni kan välja mellan svenska, engelska (gb), norska, danska, finska, tyska, franska, spanska, italienska, kroatiska, nederländska, ryska, engelska (us), polska, turkiska, ukrainska, serbiska, grekiska, koreanska, isländska, bosniska, tyska (österrike), makedonska, slovakiska, tjeckiska, ungerska.

Det innebär att alla fasta texter i formulär, nedräkning etc visas på valt språk. Innehållet står ni ju för själva. Vill ni ha en hemsida på flera språk så går det också bra. Då visas de olika språkvalen men en flagga.

Alla kan få information snabbt och direkt. Många språkmöjligheter tillåter alla gästerna att förstå allt.
- Gerda P
Instagram Facebook